Hotel Schimmelpenninck Huys

Annuleringsvoorwaarden
en 
Covid-19 maatregelen

Annuleringen worden alleen schriftelijk per e-mail verwerkt en bevestigd. Stuur uw annuleringsverzoek naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst. Daarna worden de kosten van de eerste nacht in rekening gebracht.

LET OP: heeft u een non-refundable (niet terugbetaalbare) reservering gemaakt zijn bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing. Bij het annuleren van een non-refundable reservering wordt de totaalprijs van de reservering in rekening gebracht en is een teruggave of wijziging niet mogelijk.

In geval van no-show worden de kosten van de eerste nacht van uw reservering in rekening gebracht en eventuele resterende nachten geannuleerd. 

Alle reserveringen zijn gegarandeerd tot 18:00 uur op de dag van aankomst. Indien u later wenst in te checken, verzoeken wij u een creditcardnummer + vervaldatum ter garantie door te geven. Indien wij geen garantie hebben ontvangen, behouden wij ons het recht de kamer(s) vanaf 18:00 uur te annuleren en u de reserveringswaarde door te berekenen.

Op al onze transacties zijn de "Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)" van toepassing. Op alle reserveringen is een verblijfsbijdrage van € 4,00 per persoon per nacht van toepassing.

Covid-19  | Maatregelen

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de situatie rond corona. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat daarbij voorop. Uitgangspunt bij de maatregelen die we hebben genomen zijn de regels van het RIVM. Wij hopen dat we hiermee, net als iedereen, ons steentje bijdragen aan het beheersen van de crisis.

Per 28 november 2021 hanteert ons Huys de volgende corona maatregelen: 
QR-code:
Wanneer u alleen  in ons Huys overnacht is het niet verplicht om de QR-code te scannen. Wanneer u ontbijt, lunch of diner heeft bijgeboekt zullen wij u bij check in vragen om een QR-code.

Wanneer scannen wij de QR-code wel?
Bij gebruik van onze brasserie en restaurant wanneer u komt ontbijten, lunchen, koffie komt drinken, dineren etc. 

Ontbijt
U kunt genieten van het ontbijt van 
maandag - vrijdag 07.00 uur tot 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 uur - 11.00 uur. Wij maken gebruik van tijdslots om de 1,5 meter te bewaren. Een vaste zitplaats is verplicht en de 1,5 meter moet in acht genomen worden wanneer u niet uit het zelfde huishouden bestaat.

Lunch
Onze brasserie is geopend van 12.00 uur tot 16.30 uur. Hier kunt u genieten van een kopje koffie met gebak, lunchbites of een high tea. Let op de High tea moet 24 uur van te voren gereserveerd worden. Een vaste zitplaats is verplicht en de 1,5 meter moet in acht genomen worden wanneer u niet uit het zelfde huishouden bestaat.

Diner
Onze keuken voor het diner is geopend van 17.30 - 20.30 uur hier kunt u genieten van een 1 tot 5 gangen verrassingsdiner van de chef. Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om dit van te voren te reserveren. Helaas is het niet mogelijk om het diner te nuttigen in ons restaurant. Wel is het mogelijk om het diner beneden op te halen en op de kamer te nuttigen.

Roomservice
Het is mogelijk om na 17.00 uur dranken te bestellen deze kunt u beneden bij de bar komen ophalen en nuttigen op de kamer.

Veel gestelde vragen met antwoorden betreft het coronavirus vind u via deze link