Hotel Schimmelpenninck Huys

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen worden alleen schriftelijk per e-mail verwerkt en bevestigd. Stuur uw annuleringsverzoek naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst. Daarna worden de kosten van de eerste nacht in rekening gebracht.

LET OP: heeft u een non-refundable (niet terugbetaalbare) reservering gemaakt zijn bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing. Bij het annuleren van een non-refundable reservering wordt de totaalprijs van de reservering in rekening gebracht en is een teruggave of wijziging niet mogelijk.

In geval van no-show worden de kosten van de eerste nacht van uw reservering in rekening gebracht en eventuele resterende nachten geannuleerd. 

Alle reserveringen zijn gegarandeerd tot 18:00 uur op de dag van aankomst. Indien u later wenst in te checken, verzoeken wij u een creditcardnummer + vervaldatum ter garantie door te geven. Indien wij geen garantie hebben ontvangen, behouden wij ons het recht de kamer(s) vanaf 18:00 uur te annuleren en u de reserveringswaarde door te berekenen.

Op al onze transacties zijn de "Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)" van toepassing. Op alle reserveringen is een verblijfsbijdrage van € 5,00 per persoon per nacht van toepassing.