Hotel Schimmelpenninck Huys

Parkeergarage

Parkeer uw auto nabij het hotel op slechts 70 meter afstand. De kosten hiervoor bedragen €22,50 per nacht.

LET OP! Op dit moment is de gemeente Groningen druk bezig met werkzaamheden aan de weg. Hierdoor is het lastig om onze parkeergarage te bereiken. Wanneer u niet bekend bent in Groningen, adviseren wij u om onze receptie te raadplegen voor verdere informatie.

 De parkeergarage is toegankelijk vanaf 13:00 uur op de dag dat u incheckt tot 12:30 op de dag van check out.
Indien u langer wenst te parkeren is dit mogelijk tegen een bijbetaling.
Tot 15.00 uur €  6,50 extra
Tot 18.00 uur € 10,00 extra

Gebruik maken van de parkeergarage is enkel mogelijk op basis van reservering gezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Reserveren kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via +31 50 3189502. In de reserveringsbevestiging vindt u de routebeschrijving  en instructies om de garage binnen te komen. 

Wij adviseren u om eerst te parkeren alvorens u zich naar het hotel begeeft gezien het hotel in een autovrije zone staat. In verband met de diverse eenrichtingswegen en soms onduidelijke borden, treft u hieronder een streetview afbeelding. Direct na het oude Holland Casino vindt u rechts schuin voor u de Kleine Peperstraat. De autovrije zone begint pas aan het eind van de Kleine Peperstraat. 

Let op deze route kan veranderen in verband met de wegwerkzaamheden die worden verricht,

Parkeergarage Schimmelpenninck Huys

Kleine Peperstraat 12
9711 PB Groningen

T: 050 3189502

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Omgeving

Groningen is een bruisende studentenstad. De jongste stad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef en heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen. Groningen is ooit verkozen tot Beste Binnenstad, omdat het er zo goed toeven is!

Midden in het centrum aan de Oosterstraat staat Hotel Schimmelpenninck Huys, met op wandelafstand de highlights van Groningen: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Scheepvaartmuseum, de Stadsschouwburg en cultuurcentrum De Oosterpoort. De stad wordt omringd door water, hetgeen u uitnodigt om de stad vanaf een ander perspectief te beleven met een rondvaartboottocht. Echte shopaholics kunnen hun hart ophalen in Groningen; Hotel Schimmelpenninck Huys is de perfecte uitvalsbasis met het shoppingcentrum om haar heen.

De provincie biedt een verscheidenheid aan landschappen en cultuur. Hierbij kunt u denken de gewonnen polders, het coulissenlandschap met vele wierden en dijken, de uitgestrekte lintdorpen, de grote Heerenboerderijen in een decor van uitgestrekte landbouwgronden en wijdse wolkenluchten. De rijke historie welke terug te vinden is in de de vele borgen, de tachtig molens en bijvoorbeeld de vesting Bourtange geeft uw verblijf aan Groningen extra dimensie.

Nabij de stad Groningen zijn twee geweldige sauna's gevestigd. Hoe ideaal is de combinatie van ultiem ontspannen in de sauna en genieten van alles wat de binnenstad van Groningen u te bieden heeft op het gebied van musea, culinair en shopping?

Kortom, er gaat niets boven Groningen!

Shopping, shopping, shopping!