Hotel Schimmelpenninck Huys

Christmas brunch & Diner party

   Kerstbrunch

De kerstdagen samen genieten met familie en vrienden? Reserveer dan onze kerstbrunch op 1ste of 2de  kerstdag voor maar € 29,50 inclusief koffie, thee en sappen

                   Uitgebreide broodtafel van ons eigen Bourgondisch Broodhuys 
Met kerstbrood, roombotercroissants, harde en zachte bolletjes en diverse smeersels zoals kruidenboter en tapenade.   
       Koude gerechten 
Wrap met tonijn en gedroogde ham 
Carpaccio met pittenmix, Parmezaanse kaas en Land cress
 Salade van kalkoen, sperziebonen, tomaat en olijven Rauwkost salade met radijs, appel en rettich 
Gemengde groene salade met diverse toppings 
Hele zalm, zacht gegaard met zoet zure groente en wasabi crème    
      
Warme gerechten  
Runderrollade met krieltjes en huisgemaakte jus 
Parelcouscous met zeebanket en zeekraal Roseval aardappelen uit de oven met tijm en knoflook 
Verse groente mix van het seizoen 
Fricassee met fregola en paddenstoelen 
Hele kabeljauw met zoete aardappelen en aardperen  

Dessert
 
Champagne panna cotta    
           Kaneel brownie               
                  Harde wener bakje met chocolade mouse                    
                           Vers fruit bowl met basilicum                                  
                   Bitterkoekjes                       
Cheesecake met blauwe bessen.  

Kerst diner

Bij ons kerst vieren?  Reserveer nu een tafel voor een heerlijk 3- of 4 of 5  gangen menu, verzorgd door ons keukenteam

3 gangenmenu € 37,50 p.p.

4 gangenmenu € 43,50 p.p.

      5 gangenmenu € 49,50 p.p.     

Voorgerechten 
Makreel tartaar met antibiose en scheermessen 
of 
Kalfstong met chutney van mandarijn en kastanjes 
of 
Spaghetti van pompoen met sesam en dadel    

Tussengerecht
 
Duif met boerenkool, aardappelen en jus  van zoethout    
of 
Bitterbal van rode biet met cantharellen en gepofte biet  
  of 
Zacht gegaarde kabeljauw met een bouillon van saffraan, venkel en zeekraal    
 
Hoofdgerechten 
Duo van wildzwijn en wilde eend, met veenbessen crème, hete bliksem en een jus van appelstroop 
of 
Zeeduivel, beurre blanc met Hollandse garnaal, mousseline en zeekraal 
of 
Risotto met artisjokken, cantharellen en truffel  

Kaas 
Cheesecake van geitenkaas met groene appel en chioggia biet en oublie 5 spices   
 
 Dessert
Gegrilde ananas me een bouillon van rooibos met rozemarijn en ruby ganache

 reserveer nu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.