Hotel Schimmelpenninck Huys

Deze sfeervolle kamer biedt een unieke  plek voor uw vergadering tot 10 personen.

Boven de vergadertafel bevindt zich een royale lichtkoepel waardoor de rijke lichtinval bijdraagt aan een energieke vergadering. 

De grote ramen en openslaande deuren naar het dakterras zorgen voor een aangenaam uitzicht op de binnentuin. 

Torenkamer

Barok

In deze historische zaal met eeuwenoude ornamenten, plafondschilderingen en een houten vloer kunt u met een gezelschap tot 32 personen vergaderen en dineren. Voor een intiemer gezelschap (tot 18 personen) is dit zelfs mogelijk aan 1 lange tafel. Een zeer bijzondere en mooie ruimte voor harmonieuze privédiners, huwelijksvoltrekkingen en vergaderingen. 

Deze vergaderzaal met een marmeren vloer en veel daglicht biedt ruimte voor een bijeenkomst tot 40 personen in theateropstelling. Vanuit de heldere en karakteristieke zaal kijkt u uit op onze historische binnentuin. 

De tuin heeft een ruim opgezet terras van 400 m2, is gedeeltelijk overdekt en is daarmee uitermate geschikt voor een pauze tijdens uw vergadering. Open de deuren van de Oranjerie en sluit uw dag af met een ontspannen borrel of een diner in de binnentuin. 

Oranjerie

Recent opgefrist met moderne kleuren, is de Empire zaal een lust voor het oog. Met een uitzicht op de Oosterstraat is deze zaal perfect voor een (privé)diner, een borrel of een plek om even tot rust te komen na een drukke dag. 

Het hoge plafond met mooie ornamenten maakt dat deze historische zaal  zeer ruim aanvoelt

Empire

Neem contact op

Heeft u vragen over onze zalen of wenst u een op maat gemaakte offerte?  Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.