Hotel Schimmelpenninck Huys

Annuleringsvoorwaarden
en 
Covid-19 maatregelen

Annuleringen worden alleen per e-mail verwerkt en bevestigd. Stuur uw annuleringsverzoek naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst. Annuleert u de reservering binnen 1 dag (24 uur) voor aankomst, wordt de eerste nacht van de reservering in rekening gebracht. 

LET OP: heeft u een non-refundable (niet terugbetaalbare) reservering gemaakt zijn bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing. Bij het annuleren van een non-refundable reservering wordt de totaalprijs van de reservering in rekening gebracht en is een teruggave of wijziging niet mogelijk.

In geval van no-show wordt de eerste nacht van uw reservering in rekening gebracht en eventuele resterende nachten geannuleerd. 

Alle reserveringen zijn gegarandeerd tot 18:00 uur op de dag van aankomst. Indien u later wenst in te checken verzoeken wij u een creditcardnummer + vervaldatum ter garantie door te geven. Indien wij geen garantie hebben ontvangen behouden wij ons het recht de kamer(s) vanaf 18:00 uur te annuleren en u de reserveringswaarde door te berekenen.

Op al onze transacties zijn de "Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)" van toepassing. Op alle reserveringen is een verblijfsbijdrage van € 4,00 per persoon per nacht van toepassing.

Covid-19  | Maatregelen

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de situatie rond corona. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat daarbij voorop. Uitgangspunt bij de maatregelen die we hebben genomen zijn de regels van het RIVM. Wij hopen dat we hiermee, net als iedereen, ons steentje bijdragen aan het beheersen van de crisis.

Ons hotel hanteert de volgende corona maatregelen: 

Blijf thuis bij klachten
Was uw handen met grote regelmaat
Het uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM
Wij gaan ervanuit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de corona maatregelen
Wij behouden ons het recht om u te vragen naar uw corona toegangsbewijs indien u gebruik maakt onze eet- en/of drinkgelegenheid (muv het terras)
Er zijn extra hygiëne protocollen van kracht

Veel gestelde vragen met antwoorden betreft het coronavirus vind u via deze link