Hotel Schimmelpenninck Huys

High tea Deluxe

Hotel Schimmelpenninck Huys staat bekend om haar befaamde luxe high tea. Bestaande uit een heerlijke proeverij van verschillende zoetig- en hartigheden. Upgrade uw high tea met een feestelijk glas bubbels! 

Alles is huysgemaakt, ons eigen brood, huisgemaakte bonbons en sandwiches. Verwen jezelf of geef een high tea cadeau.

Cadeaubon High Tea's

Lunch

Van een rijkelijk belegd broodje tot een uitgebreide 3 gangen lunch, alles is mogelijk in onze brasserie. Onze serre en bij mooi weer de binnentuin is de ideale plek om weer even op te laden voor de rest van de dag. 

Het is nu mogelijk om tussen 12:00 - 18:00 uur bij ons op het terras te lunchen bekijk hiervoor de bijgevoegde kaart

Bekijk hier de lunchkaart. Onderaan de pagina is ook onze terraskaart te zien. Indien u speciale wensen heeft welke niet op de kaart staan laat het ons weten. Wij zorgen voor een op maat gemaakte lunch voor u en uw gezelschap. 

Lunchkaart

Diner

Een heerlijke burger of een uitgebreid menu? Onze chefkok Erik Dreijer en zijn team combineren lokale ingredienten en zorgen voor een ware smaaksensatie! Reserveer ook uw bijpassende wijnarrangement om de avond compleet te maken. 

Iets te vieren? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt menu. Wij staan graag voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. 

Dinerkaart

Dranken

Wij werken samen met verschillende lokale ondernemers om u de smaken van Groningen te laten ervaren. Denk hierbij aan heerlijke cocktails van Hooghoudt en speciaalbieren van diverse lokale brouwerijen. 

Drankenkaart

Binnentuin

In de zomer kunt u heerlijk  sfeervol genieten van ons terras. Lunch, diner of alleen wat te drinken, wees welkom op ons terras. Terraskaart

Barok

Groepen


Bent u met 8 personen of meer? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een lunch, diner of borrel 


Neem contact op met onze afdeling sales voor het maken van een reservering.  


Events

Empire